Specifikimi i borxheve

Klikoni në butonat në imazhet më poshtë dhe ju do të merrni një shpjegim të përmbajtjes.

Viti
Numri i tatimpaguesit
Data e lëshimit
Borxhet totale
Interesi
Gjobat tjera
Gjobat për vonesë të pagesës
Tatimi
Viti tatimor
Numri i faturës
Copy link
Powered by Social Snap