Udhëzuesi juaj për faturën

Këtu mund të gjeni një tekst shpjegues për fushat e ndryshme në faturë, specifikimin e tatimit të vlerësuar, certifikatën e vlerës së vlerësuar dhe specifikimin e borxheve.

Fatura e tatimit në pronë

Shiko udhëzuesin »
Çertifikata e vlerës së vlerësuar – parcelë

Shiko udhëzuesin »
Specifikimi i tatimit të vlerësuar – parcelë

Shiko udhëzuesin »
Çertifikata e vlerës së vlerësuar – objekt

Shiko udhëzuesin »
Specifikimi i tatimit të vlerësuar – objekt

Shiko udhëzuesin »
Specifikimi i borxheve

Shiko udhëzuesin »
Copy link
Powered by Social Snap