Çertifikata e vlerës së vlerësuar – parcelë

Klikoni në butonat në imazhet më poshtë dhe ju do të merrni një shpjegim të përmbajtjes.

Viti i vlerësimit
Numri i tatimpaguesit
Data e lëshimit
Detyrimi
Parcela
Zona Kadastrale
Niveli i vlerës
Hisja juaj e vlerës së vlerësuar
Metoda e vlerësimit
Kategoria e vlerës
Sipërfaqja
Vlerësimi gjeneral
Zona e vlerës
Vlera e vlerësuar
Copy link
Powered by Social Snap