Çertifikata e vlerës së vlerësuar – objekt

Klikoni në butonat në imazhet më poshtë dhe ju do të merrni një shpjegim të përmbajtjes.

Viti i vlerësimit
Numri i tatimpaguesit
Data e lëshimit
Numri i njësisë
Detyrimi
Lokacioni
Parcela
Kategoria e vlerës
Sipërfaqja
Gjendja
Koeficient i gjëndjes
Koeficienti i përfundimit
Hisja juaj e vlerës së vlerësuar
Vlerësimi gjeneral
Metoda e vlerësimit
Zona e vlerës
Niveli i vlerës
Vlera e vlerësuar
Copy link
Powered by Social Snap