Regjistroni numrin tuaj personal për të përfituar zbritjen për banim primar

Mos e humbisni mundësinë e përfitimit të zbritjes për banim primar! Për të përfituar zbritjen për banim primar për vitin 2022 dhe tutje, ju duhet të regjistroni pronën tuaj me numrin tuaj personal. Sjellni letërnjoftimin tuaj në zyrën komunale të tatimit në pronë për t’u regjistruar. Përdorni formën e vet-deklarimit për të regjistruar pronën tuaj. … Read more Regjistroni numrin tuaj personal për të përfituar zbritjen për banim primar

Dita e fundit për korrigjim

2 Nëntor është dita e fundit për të kërkuar korrigjime në mënyrë që të siguroheni që ato të pasqyrohen në faturën e tatimit në pronë vitin e ardhshëm. Kontrolloni faturën tuaj të fundit  për të parë nëse është e saktë (kontrolloni sipërfaqen, kategorinë e vlerës, hisen etj). Mbani mend gjithashtu: Regjistroni ndryshimet në pronën tuaj. Nëse … Read more Dita e fundit për korrigjim