Suspendimi i gjobave dhe interesit

Mesazh nga Zyra e Informimit të Ministrisë së Financave dhe Transfereve: Tatimi në Pronë Të nderuar qytetarë, Duke pasur parasyshe gjendjen e rëndë të krijuar me paraqitjen COVID-19, në fillim të muajit Maj, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim lehtësues për pagesën e faturave të Tatimit në Pronë. Me këtë vendim të Qeverisë … Read more Suspendimi i gjobave dhe interesit